ADA: Sedežne garniture s stilom

0

Sedežne garniture so zagotovo glavni element v vsaki dnevni sobi, od njih je odvisen tudi stil preostale notranje opreme. V našem domu imajo prav posebno mesto in pomen, zato si je za izbiro prave garniture potrebno vzeti več časa kot pri ostalih kosih pohištva.

Dejstvo je, da različni kavči, zofe, naslonjači in podobna pohištvena oprema predstavljajo središče dnevne sobe. Zato ni nič čudnega, če si vsi želimo, da bo oblazinjeno pohištvo udobno ter da se bomo na njem lahko dodobra sprostili. Seveda si želimo, da bi bila garnitura obenem tudi stilsko dovršena in da bi odražala naš osebni slog.

Sedežna garnitura ADA

ADA je vodilni proizvajalec sedežnih garnitur v Avstriji.

V pohištvenih salonih Il Ambienti, ki se nahajata v Ljubljani in v Murski Soboti, lahko najdete številne stilske sedežne garniture vrhunskih proizvajalcev, med njimi naj omenimo garniture ADA, ki bodo zadostile še tako zahtevnemu okusu.

Sedežna garnitura ADA nudi družini popolno zadovoljstvo

Sedežne garniture ADA so izdelane iz več kosov, ki jih lahko med seboj poljubno kombinirate. Tako lahko glede na prostor, ki ga imate na razpolago, izberete pohištvo z večjim ali manjšim številom kosov. Pomembno je, da boste izbrali tisto pohištvo, ki bo izdajalo vaš osebni življenjski stil.

  • Sedežna garnitura ADA 5824

Pohištvo ADA predstavlja res pestro ponudbo. Garniture so na voljo v različnih barvnih odtenkih, odlikujejo pa se po izbranih materialih, ki so trpežni ter enostavni za vzdrževanje. Poleg tega ne vsebujejo sledi različnih škodljivih kemikalij. Dolgoletne izkušnje, razvoj in izbira materialov bodo zagotovili popolno udobje pri sedenju, poležavanju, počivanju ali spanju. Številne funkcije namreč omogočajo tudi to, da se sedežna garnitura ADA lahko zelo hitro spremeni v počivalnik ali udobno posteljo.

Najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno

Moderne sedežne garniture ADA se lahko pohvalijo z vrhunsko kakovostjo in dovršenim dizajnom – vse to pa lahko dobite po ugodni ceni. Avstrijsko podjetje ADA je največji proizvajalec sedežnih garnitur, ki s svojimi navdihujočimi dizajni navdušuje ljudi po vsem svetu že 10 let. Za podjetje so dovolj dobri le presežki, zato izdeluje pohištvo izven pričakovanih okvirjev. Vsaka sedežna garnitura je ekstravagantna, osupljiva in ustvarja moderen ambient za najzahtevnejše kupce.

Sedežna garnitura ADA 9571

ADA 9571 velja za enega izmed najbolj prefinjenih modelov.

Izbira tradicionalnih kosov bo zadovoljila tudi vse izbirčne ljubitelje klasičnega oblazinjenega pohištva. Prepričani ste lahko v naslednje: preverjena funkcionalnost, izjemni materiali in prefinjen dizajn predstavljajo sinonim za popolno zadovoljstvo. Zadovoljstvo, ki je na voljo po dostopni ceni.

Stilske sedežne garniture ADA se lahko pohvalijo tudi s tem, da združujejo dolgoletno tradicijo s sodobnim načrtovanjem in inovativnostjo. Prav posebna pozornost pa je namenjena precizni izdelavi, saj je v filozofiji podjetja znan naslednji moto: »Samo popolno je dovolj dobro za vas.«

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.

Komentirajte prispevek