Darila za moške – tehnične igračke

0

Sodobna tehnologija je pri srcu večini moških. Kadar kupujemo darila za moške, tako ni odveč, če pobrskamo po spletnih prodajalnah, ki ponujajo zanimive naprave in napravice, uporabne tako za delo kot tudi v prostem času. Katere so tiste, ki razveselijo večino velikih fantov in zagotovo stanejo manj kot hiter športni avtomobil, ki bi bil sicer vaša izbira, če bi imeli milijone?

Sodobne igrače

Nikoli nismo toliko odrasli, da bi se prenehali igrati. Res pa je, da smo glede igrač nekoliko bolj zahtevni. Med najboljša darila za moške spadajo vozila na daljinsko upravljanje. Sem lahko štejemo tako avtomobile, ki dosegajo visoke hitrosti in ponujajo veliko zabave pri krmiljenju po gladkih površinah ali tudi brezpotjih, kot tudi leteča plovila.

Dron s kamero

Dron Yuneec Typhoon Q500 G z GoPro kamero.

Helikopterji so priljubljeni že vsaj desetletje, v zadnjem času pa se vse več moških navdušuje tudi nad droni. Če boste izbrali dron brez kamere, bo le-ta seveda potreboval tudi to – tudi male športne kamere so odlična darila za moške.

Dodatki za mobilni telefon

Moški obožujejo svoje pametne telefone, še na stranišče jih vzamejo s seboj. Kupite jim torej kak dodatek. Lahko gre zgolj za ovitek ali pa za stojalo, virtualna očala, lečo za kamero, brezžični polnilec …

Najdejo se tudi še bolj zanimiva darila za moške, ki jih lahko uporabljajo z mobilnim telefonom. Eno takšnih je na primer endoskopska kamera, s katero si lahko na primer pomagajo pri pregledu avtomobila in motocikla ali pri raznih popravilih.

Športni dodatki

Moški, ki so radi aktivni, radi svojo aktivnost tudi izmerijo. Zanima jih, koliko so pretekli ali prekolesarili, koliko kalorij so porabili in podobno. Pri tem jim ni potrebno več s seboj nositi mobilnega telefona. Potrebna je le pametna zapestnica ali športna ura.

Pametna zapestnica Acme

Pametna zapestnica Acme activity tracker.

Darila za moške imajo včasih tudi to prednost, da si z njimi zagotovite urico ali dve miru …

Darila za moške zahtevajo energijo

Večina daril, ki smo jih omenili, deluje na baterijo. To pomeni, da lahko med najboljša darila za moške štejemo tudi solarne polnilnike in zmogljive hranilnike energije »powerbank«. Brez energije je namreč še tako dovršena naprava neuporabna.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.

Komentirajte prispevek