Kako izboljšati funkcionalnost GoPro kamere?

0

Kamere GoPro HERO veljajo za ene od najboljših kamer, ki vam jih v tem trenutku ponuja trg. Na njem lahko izbirate med več modeli, med katerimi je tudi najnovejši – kamera HERO8 Black. S pomočjo GoPro kamer lahko delite prav vsako svojo aktivnost, in to v trenutku, ko jo doživljate.

S pomočjo kamer GoPro lahko s svetom delite dogodivščine, ki jih ne morete posneti s telefonom. Gre za robustne kamere, ki jih lahko nadzorujete prostoročno ali z glasovnimi ukazi. Kamere so kompatibilne z dodatki GoPro, s katerimi lahko na najučinkovitejši način še povečate oziroma izboljšate njihovo funkcionalnost. Na voljo vam je več kot 30 kompatibilnih dodatkov, ki vam bodo olajšali edinstvene poglede ter pomagali posneti vaše aktivnosti na popolnoma nov ter ustvarjalen način.

1. Teleskopsko aluminijasto držalo GoTele

Med najbolje prodajane izdelke za GoPro kamere sodi teleskopsko aluminijasto držalo GoTele. Zanj je značilno, da se teleskopsko podaljša ter se obnaša kot selfie stick. Držalo je narejeno iz silikona, kar pomeni, da je varno proti zdrsu. Nanj je pritrjen še pašček, ki si ga lahko daste okoli roke ali ga pritrdite na nahrbtnik.

Teleskopsko držalo GoTele

Teleskopsko držalo se lahko uporablja pri najrazličnejših športih, predvsem pri padalstvu, jadranju, v zabaviščnih parkih in podobno. Njegova cena ni visoka, zato vam vsekakor svetujemo, da si ga privoščite.

2. Elastičen trak za telo GoElastik

Za še večjo funkcionalnost kamere GoPro vam priporočamo nakup elastičnega pasu, ki je udoben, prilagodljiv ter univerzalen za pripenjanje na telo. Z njim boste lahko posneli izjemne posnetke brez dodatnega ukvarjanja s športno kamero.

Pas za telo GoElastik

Trak je narejen iz trpežnega sintetičnega materiala in je odporen na različne zunanje vplive, s katerimi se srečujete pri svojih adrenalinskih izzivih. Namestitev na telo je povsem enostavna.

3. Nosilni pas za psa GoFetch

Izjemno priljubljen dodatek za kamere GoPro je tudi nastavek, ki ga lahko vprežete na svojega hišnega ljubljenčka. Brez težav boste tako posneli njegovo pasje potovanje.

Pas za psa GoFetch

Nosilni pas za psa GoFetch lahko uporabljate npr. na pohodništvu, pri teku na smučeh, skratka pri prav vseh dejavnostih, kjer vzporedno z vami sodeluje vaš pasji prijatelj. Pas pa vsekakor lahko uporabite tudi doma. Z njegovo pomočjo boste lahko kaj hitro vedeli, kam je vaš domači ljubljenček zašel. Večina imetnikov pas uporabi tudi za to, da lahko vidi, kaj pes počne, ko je sam doma.

4. Elastični trak za glavo HeadStrap

Z naglavnim trakom boste lahko svojo vrhunsko kamero namestili na glavo na popolnoma enostaven način. Trak se bo povsem prilagodil različnim dimenzijam glave, lahko si ga namestite tudi na čelado.

GoPro trak za glavo HeadStrap

Trak vključuje še plastični univerzalni nastavek z jezički. To omogoča pritrjevanje vseh vrst športnih kamer. Še zlasti uporaben je za smučanje, bordanje, potapljanje, pohodništvo in še za marsikatero dejavnost.

Kje opraviti nakup dodatkov za GoPro kamere?

Dodatkov za GoPro kamere je več kot dovolj. Najbolje je, da jih vzamete kar pod drobnogled ter si izberete tiste, ki vam bodo pri ustvarjanju videoposnetkov ter fotografij najbolj koristili. Ponudbo si lahko ogledate tudi v spletni prodajalni hr.gosport.si, kjer je prav vsak dodatek zelo podrobno opisan. Obenem si boste lahko ogledali še cene, ki pa so v primerjavi s tem, kar vam izdelki ponujajo, cenovno ugodne.

Ko boste naročeni izdelek prejeli na dom, pa naj se prične vaš adrenalinski podvig, ki bo vsekakor še boljši kot ponavadi.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.