Kako telefon zaščititi pred poškodbami?

0

Verjetno ga ni junaka med nami, ki ne bi imel vsaj kakšnega prijatelja z neprijetno izkušnjo ob nerodnem padcu telefona na tla. Še huje seveda je, če je bila ta izkušnja osebna. Takrat človek pomisli, da res ni bilo nobene potrebe po uničenju dragocenega aparata.

Preklopni etui za Samsung Galaxy S10

Ob današnji neskončni ponudbi bi med ovitki za telefon zlahka našli pravega zase. To je cenovno ugodna zaščita za mobilni telefon, brez katere posledice vedno utrpi tudi denarnica lastnika. Ker okvare nastale po padcih in udarcih garancije ne pokrivajo, pa je za popravilo ali celo nakup novega mobilnega telefona potrebno globoko seči v žep.

Kombinacija ovitka z zaščitnim steklom

Ko boste po spletu med ovitki za telefon iskali zaščito za svoj dragoceni kos moderne tehnologije, ne bo slabo, če razmislite še o kombinaciji z zaščitnim steklom. Ovitek bo zaščitil hrbet in robove vašega telefona, še vedno pa velja pomisliti tudi na velik in občutljiv zaslon.

Zaščitni ovitek za iPhone 11

Že manjši udarec lahko povzroči razpoko na zaslonu ali pa zaslon v celoti uniči. Zaščitno steklo bo vsekakor dobrodošla zaščita pred tem. Če morda niste navdušeni nad »oblačenjem« telefona, si lahko omislite prozoren ovitek, zaščitnega stekla pa prav tako skorajda ne boste opazili. Občutek bo dober!

Ovitki za telefon za različne znamke

Pri izbiri ovitka za telefon, zaščitnega stekla ali etuija bodite vedno pozorni na to, da boste izbrali opremo, ki je izdelana prav za vašo znamko in tip telefona. Ponekod boste srečali opremo, za katero bodo trdili, da je primerna za več različnih naprav, a so s tem lahko povezane kakšne negativne posledice, kot so nedejavni stranski gumbi, prekriti robovi zaslona in podobno.

Soft gel zaščitni ovitek za Huawei

Če želite svoj mobilni zaščititi s kvalitetnim ovitkom, vam svetujemo, da preverite bogato ponudbo zaščitnih ovitkov in etuijev v spletni trgovini ilovemobi.si. V kolikor boste želeli preveriti vse, si boste morali vzeti kar nekaj časa, in verjemite, da vam na koncu ne bo žal.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.