Zimske razmere in zaščita notranjosti avtomobila

0

Ob nakupu novega avtomobila vam povečini priložijo preproge iz blaga, ki so vizualno sicer privlačne in kompatibilne z notranjostjo avtomobila, vendar niso primerne za deževne in snežne razmere.

Gumijasta preprogra

Raje kot za tekstilne se odločite za preproge iz gume.

Gumijaste preproge so idealne za zaščito tal vašega vozila in preprečitev neprijetnih vonjav v avtomobilu. Več o tem, zakaj bi izbrali prav slednje, si preberite v nadaljevanju prispevka.

Za varno vožnjo brez nadležnega premikanja preprog

Za lažjo namestitev in preprečitev zdrsa gumijastih preprog imajo slednje na voljo tudi pritrditvene čepe. S čepi preproge enostavno pritrdite na tla avtomobila ter poskrbite za zaščito. Visoki rob gumijastih preprog poskrbi, da se tekočine ne razlivajo po vašem avtomobilu. Po koncu vožnje preproge preprosto obrišite s krpo in se na ta način izognite nepotrebni vlagi v avtomobilu.

Izberite kvaliteto in ne kvantiteto

Gumijaste preproge so na voljo v različnih prodajalnah, vendar velikokrat ne ustrezajo normativom vašega vozila. Zaradi neustrezne velikosti in oblike preproga med vožnjo drsi po tleh vozila, kar lahko privede tudi do prometne nesreče.

Tipske avtomobilske gumijaste preproge oziroma predpražniki se tesno prilegajo vašemu vozilu. Preproge izberete glede na znamko vozila, model ter letnik vozila.

Zaščita pred obrabo preproge

Tipske gumijaste preproge se več let ne bodo obrabile, ne glede na vse vremenske razmere in vrsto obutve voznika. Narejene so iz vrhunskih materialov in imajo ob izdelavi tudi test kakovosti gumijastih preprog. Tako vedno veste, da imate kvaliteten in preizkušen izdelek. Največje prednosti tipskih gumijastih preprog so tesno prilagajanje vozilu, odlični materiali, okolju prijazna izdelava in enostavna montaža ter vzdrževanje. Preproge ne oddajajo neprijetnega vonja ali strupenih delcev.

Čiščenje z naravnimi čistili na bazi vode

Gumijaste preproge lahko očistite s krpo in vodo, za ohranitev lepega videza na poti pa priporočamo specialna čistila za gumi preproge. Z njimi boste izjemno hitro odstranili tudi bolj zahtevne madeže.

Novejša čistila za gumijaste preproge ne vsebujejo strupenih kemikalij, ki so škodljiva za okolje in dražijo vašo kožo in sluznico.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.

Komentirajte prispevek