Hitro in natančno lektoriranje

0

Pišete diplomsko nalogo in se bliža čas, ko morate oddati svoj končni izdelek? Zagotovo ni veliko takšnih študentov, ki bi delo opravili tako zgodaj, da se jim nazadnje ne bi mudilo s še zadnjimi popravki. Ampak z njimi delo še ni opravljeno. Poskrbeti je potrebno še za natančno in hitro lektoriranje, nato pa še za vezavo. Skratka, če ste nekoliko počasnejši, se vam lahko hitro pripeti, da se pred oddajo diplome znajdete v časovni stiski.

Hitro lektoriranje diplomskih nalog

Za lektoriranje diplomskih nalog se zahteva lektorja s potrdilom o strokovnem znanju, torej slovenista, ki vam bo izdal potrdilo o lektoriranju. Lektorjev je pri nas kar veliko, vendar je seveda nujno, da izberete nekoga, ki ima z lektoriranjem diplomskih nalog primerne izkušnje. Obenem naj se spozna tudi na to, kako morajo biti diplomska dela pripravljena in spisana, da ne bi prišlo nazadnje morda celo do zapletov zaradi oblikovnih napak.

Hitro lektoriranje

Poiščite izkušenega in strokovno usposobljenega lektorja.

Prav tako pa je včasih težko najti primernega lektorja za hitro lektoriranje. Nekateri si radi vzamejo veliko časa, ki pa ga absolvent, ki mora svoje delo oddati čim prej, žal nima. Če si lektor vzame za lekturo diplomske naloge dva tedna, potem gotovo ni lektor, ki bi imel s tovrstnim delom izkušnje oziroma se ne zaveda, kako pomemben je čas.

Lektoriranje pri podjetju DigitPen

Izjemno hitro lektoriranje vam ponuja lektorsko in prevajalsko podjetje DigitPen, ki vsako leto »predela« kar obilno število diplomskih nalog, zato ima vse potrebne izkušnje za hitro delo in se pomena hitrosti pri lektoriranju vsekakor tudi dobro zaveda. Njihov standard za lektoriranje diplomskih nalog je tri dni, po potrebi pa se lahko pri njih dogovorite, da se za lektoriranje poskrbi še bolj ekspresno. In pri tem kakovost vsekakor ne trpi, saj vam zagotavljajo, da bo delo še vseeno opravljeno izjemno natančno.

Hitro lektoriranje DigitPen

Z agencijo DigitPen bo lektoriranje opravljeno ekspresno hitro.

In kaj je pri podjetju DigitPen najboljše?  Zagotovo to, da se zavedajo, da smo si ljudje različni in ne gre pričakovati, da vsi znamo vse. Če torej ne potrebujete lekture na hitro, se lahko dogovorite za lektoriranje, ki ne vključuje zgolj popravka pravopisnih in slovničnih napak, temveč vam pri njih priskočijo na pomoč tudi s stilskimi popravki. Je pač tako, da nima vsakdo smisla za pisanje. Marsikdo je lahko velik strokovnjak na svojem področju in svoje delo obvlada do potankosti, a kadar je treba misli zabeležiti na papir, se pojavijo težave. Pri DigitPen torej ni nič hudega, če nimate žilice za pisanje oziroma potrebujete nekoga, ki bo poskrbel, da bo vaša diplomska naloga spremenjena v stilno lepšo obliko, ki se bo brala prijetneje in bolj tekoče, zaradi tega pa gotovo tudi veliko bolj zanimivo.

Ali se boste pri DigitPen odločili za hitro lektoriranje, da boste lahko svojo diplomo čim hitreje oddali in si oddahnili, ali pa boste poskrbeli tudi za to, da bo diploma stilsko popolna (nenazadnje bo za vedno ostala v arhivu in jo bodo lahko brale še mnoge generacije za vami)? To je povsem vaša odločitev, nanjo pa vplivajo tudi merila na vaši fakulteti in na kakšen način se diplome ocenjuje: šteje zgolj znanje ali tudi to, kako znate svoje znanje predstaviti v lepem jeziku?

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.

Komentirajte prispevek