3 nasveti za popolno poročno frizuro

0

Poroka je dogodek, ki je zagotovo eden najbolj radostnih dni v življenju ženina in neveste, a tudi dan, ko mora biti vse popolno. Prisoten je stres, nekaj strahu, že kar nekaj časa pred poroko pa tudi kopica vprašanj na temo obleke, čevljev, prstanov in seveda frizure!

Poročne frizure nevesta ne bo nikoli pozabila. In ne le nevesta. Ženin, ljubezen njenega življenja, pa svatje, sorodniki, prijatelji, sodelavci in prelepe poročne fotografije. Jasno je, da si vsaka nevesta želi biti na ta dan popolna kot princeska iz sanj. In poročna frizura je pri tem zagotovo eden ključnih elementov. Zato si v nadaljevanju oglejte tri nasvete za popolno poročno frizuro.

1. Vzemite si čas za načrtovanje poročne frizure

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, kako hitro beži čas, še posebej takrat, ko tečejo priprave na poroko. Preverite zadnje trende na spletu, pogovorite se s prijateljicami in pomislite, katera frizura je tista, ki bi se vam najlepše podala. Boste k obleki dodali tudi kaj okrasja za na glavo?

2. Po nasvet k izkušenemu frizerju

Dejstvo je, da so frizerji in frizerke mojstri, ki odlično strižejo in oblikujejo vsakdanje pričeske, a niso vsi enaki mojstri, ko pridemo do svečanih. Če zaupate svojemu frizerju ali frizerki, potem se za nasvet obrnite kar na stalni naslov, sicer pa pokukajte še kam drugam.

Za poročno frizuro mora imeti frizer tudi nekaj umetniškega navdiha, predvsem pa videti že v glavi popolno sliko svoje stranke. To pomeni, da glede na dolžino in strukturo las ter obliko obraza hitro izbere nekaj najbolj primernih in jih predstavi.

3. Testna frizura in eksperimenti

Nikakor, niti v najbolj norih sanjah pred poroko ne menjajte barve svojih las! Lahko se povsem ponesreči in se poročni dan spremeni v morje solza. Vsekakor pa pred ključnim obiskom frizerskega salona opravite testno friziranje. Ni poceni, a poroka je dogodek, ki je tega vredna. Pri testu boste natančno videli, kako in kaj, kaj se vam poda in ali bodo potrebne še kakšne manjše spremembe.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.