Kako poteka hujšanje z luno?

0

Zagotovo ste že kdaj koga slišali govoriti o hujšanju z luno. Morda se vam je zdelo zabavno, modra neverjetno, ali pa ste celo pomislili, da bi o tem radi izvedeli kaj več. Za vas smo pripravili vse pomembne podatke, kaj je hujšanje z luno in kako se ga lotiti.

Zakaj bi luna sploh vplivala na našo telesno težo?

Takole na oko bi človek rekel, da bi bilo že kar malce nenavadno, če ne bi. Človeško telo je v dveh tretjinah sestavljeno iz vode, vemo pa, kako luna vpliva na morja in oceane s plimo in oseko. Pa je kaj na tem? Dodajmo še, da kar nekaj prekomerne teže sestavlja odvečna voda v telesu, ki se nabira na posameznih delih le-tega.

Pri hujšanju z luno je potrebno omeniti, da naj se ne zamenjuje čiščenja telesa s hujšanjem. Običajen post, pri katerem se želimo znebiti nakopičenih strupov v telesu, poteka ob določenih dnevih oziroma luninih menah, hujšanje z luno pa nekoliko drugače. Lunin post se prične takoj po polni luni, ko ta prične upadati, in naj bi trajal 24 ur. V tem času je dovoljeno samo pitje vode v poljubnih količinah, nobene trde hrane. To ne bi smelo biti pretežko, mar ne?

Kaj pa, če že »prakticiram« katero od diet?

Uporabniki sicer poročajo, da so opazili boljše rezultate, če so katerokoli izmed izbranih diet kombinirali še z luno. V 24-urnem postu naj bi človek izgubil tudi do 3 kilograme odvečne teže, ki pa je večinoma voda, ki s seboj odnaša nakopičene strupene snovi. Torej, konkretno razstrupljanje telesa.

Najbrž nam ni potrebno dodatno pojasnjevati, da z rastrupljanjem telesa dosežemo to, da naše telo postane bolj odporno na zunanje vplive, kot so razni prehladi, bakterije in drugi nalezljivi nepridipravi. Poleg vode hujšanje z luno dovoljuje še naravni sadni sok in nesladkan čaj. V trenutkih volčje lakote bo nekaj požirkov naravno stisnjenega soka vsekakor več kot dobrodošlih.

Hujšanje z luno naj traja natanko 24 ur

Kar se še posebej poudarja, je, da se je postenja potrebno držati točno določen čas, in sicer 24 ur. Daljše obdobje postenja samo z vodo v namen izgube telesne teže ni priporočljivo. Ko boste z luninim postom opravili, se nikar ne prenajejte takoj, ko boste prišli do hladilnika. Še kako pomembno je, da ostanete disciplinirani tako pri prehranjevanju kot tudi pri vztrajanju z lunino dieto. Priporočljivo je, da se za najboljše rezultate s postenjem vztraja vsaj 3 mesece zapored.

Kot zanimivost dodajmo, da ljudje poročajo o izjemni uspešnosti tovrstnega postenja in izgubljenih kilogramih. Če ste vajeni, da se vam po raznih dietah izgubljeni kilogrami hitro vrnejo, naj v tem primeru temu ne bi bilo tako.

Ste lunin post že preizkusili? Veseli bomo vaših izkušenj, ki nam jih lahko zaupate v komentarju.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.