3 nasveti pri izbiri izdelovalca spletne strani

0

Ko beseda nanese na izdelavo spletne strani, se okrog nas pojavlja vse več ljudi, ki o tem vedo in znajo vse. Obljubljajo super poceni, lepe in funkcionalne spletne strani, potem pa poniknejo, ko je potrebno stran nadgrajevati ali pa jo morda urediti.

Spletna stran je obraz podjetja, ki ga bo stranka navadno ugledala, preden osebno stopi k vam. Morda se ukvarjate s poslom, ki niti ne zahteva osebnega kontakta. V tem primeru je kakovostna izdelava spletnih strani še toliko pomembnejša.

1. Vzemite si čas in preverite ponudbo

Naj vam ne bo škoda časa, ki ga boste namenili iskanju spodobnega ponudnika za izdelavo svoje nove spletne strani. Splet je poln agencij in posameznikov, ki se ukvarjajo s tem področjem, vse več pa je dostopnih tudi podatkov o tem, kaj je za vas najboljša izbira in kakšne so cene spletnih storitev.

Reference izdelanih spletnih strani

Preverite tudi reference na spletni strani izdelovalca (Primoss.si).

Naj cena izdelave spletne strani ne bo vaše edino vodilo pri iskanju najboljšega ponudnika. Prednost dajte raje referencam, skozi katere si boste dodobra ogledali, na kaj vse lahko računate. Poskušajte najti agencijo, ki vam bo lahko nudila vse potrebno, tudi za v prihodnje.

2. Izberite agencijo, ki nudi več

Pod tisto »več« je mišljeno, da v spletni agenciji nudijo svetovanje, izdelavo spletnih strani in trgovin, spletno optimizacijo ter kasnejšo administracijo in pomoč po potrebi. Podjetja kaj hitro ugotovijo, da morda nimajo ravno dovolj časa, da bi se ukvarjala še z objavami na blogu, posodobitvami strani in podobno.

Naj bo vaš izbrani izdelovalec spletnih strani izurjen tudi v spletni optimizaciji. Ta je dandanes dejansko vsaj tako pomembna kot sama spletna stran. Če vas ljudje na Googlu ne bodo našli, potem bo vsa lepa in krasna spletna stran bolj slabo obiskana.

3. Pripravite materiale

Izdelovalec spletnih strani bo bolj težko kaj naredil, če mu pred pričetkom ne boste dostavili vseh tekstov, fotografij in potrebnih kontaktnih podatkov. Zamislite si tudi osnovno postavitev, kaj bi od spletne strani radi in se o tem posvetujte z agencijo, ki jo boste najeli za to delo.

V podjetju Primoss se vsekakor lahko spoprimejo s tovrstnimi izzivi in za vas pripravijo vrhunsko spletno stran. Svetujemo vam, da preverite tudi njihovo ponudbo.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.