Lasni podaljški – ugodno, hitro in kakovostno naročilo

0

Rada sem urejena, zato vedno primerno skrbim za svoj videz, kar vključuje tako oblačila kot naličenost in nego las. Pravzaprav se to od mene tudi pričakuje, saj sem zaposlena v podjetju, ki se ukvarja z uvozom kozmetičnih proizvodov – ker sem vedno v stiku s kupci (veleprodaja), ti ob vsakem stiku z mano pričakujejo, da bom dosledno predstavljala podjetje in bila torej brezhibna.

Stalna urejenost pa ima tudi svoje slabosti, in če si leta in leta barvaš lase, se te pokažejo. Sama pri sebi sem opazila, da so mi lasje pričeli močneje izpadati, pa tudi nekoliko bolj uničeni so bili, zato sem frizerko povprašala, kaj naj naredim. Takšna ne morem v službo!

www.lasnipodaljski123.siEdina rešitev je bila, da moje na blond barvane lase pošteno pristriževa, kar je pomenilo, da bi jih morali skrajšati kar za 15 centimetrov. Kar slabo mi je postalo, kajti zadnjih dvajset let se nisem še nikoli ostrigla tako na kratko. Frizerka pa mi je tudi tu ponudila rešitev. Na svojem mobilniku mi je pokazala spletno stran http://www.lasnipodaljski123.si/ in rekla, da lahko naročiva lasne podaljške. Ti bodo poskrbeli, da moji lasje ne bodo videti krajši, poleg tega pa bo tudi v zgornjem delu več volumna.

In ker se mi lasni podaljški niso zdeli predragi, sva jih naročili. Že naslednji dan so mi jih dostavili in takoj sem šla k frizerki, da je vse sobotno popoldne porabila za nameščanje.

V ponedeljek sem šla v službo kot prerojena. Moji lasje so bili čudoviti, sijoči in bujni. Počutila sem se tako dobro, kot že dolgo ne. In moram priznati, da so to moje zadovoljstvo opazili tudi drugi – sodelavci, ki so v večini rekli: »O, si bila pri frizerju,« in tudi poslovni partnerji – nihče pa ni vedel, da so razlog za moj nasmeh, dobro počutje in lepo frizuro prav lasni podaljški.

Če vas zanima več o lasnih podaljških, sem na Youtube našla koristen video, v katerem je lepo razloženo, kako izbrati barvo, dolžino in težo podaljška.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.

Komentirajte prispevek