Uporaba 1000 spletnih aplikacij na vaši televiziji

0

Predstavljamo vam Chromecast, ki je majhen HDMI adapter, s pomočjo katerega lahko prek WiFi omrežja predvajate svoje najljubše oddaje, filme, nadaljevanke, glasbo, igrice, šport in druge vsebine. Povežete ga lahko s telefonom iPhone, tabličnim računalnikom iPad, telefoni in tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom Android, prenosniki z operacijskim sistemom Mac in Windows, ter s prenosnikom Chromebook.

Aplikacije na televiziji

Prek HDMI adapterja do spletnih aplikacij na televiziji.

Za uporabo ne potrebujete posebnega daljinskega upravljalnika, saj ga nadzirate s svojo napravo. Adapter je kot nalašč, da vaši družini pokažete smešne posnetke psov iz YouTube, vaše zadnje fotografije s počitnic v Španiji ali pa najnovejši preobrat v vaši najljubši nadaljevanki, ki ste jo našli na Netflixu. Vaše možnosti za razvedrilo so neskončne.

Preprosta namestitev programa in uporaba aplikacij

Na prenosni računalnik, tablični računalnik ali telefon morate najprej namestiti program Chromecast. Po namestitvi programa lahko takoj začnete uporabljati vaše najljubše aplikacije, saj bodo vse aplikacije, ki podpirajo Chromecast, avtomatično zaznale vašo napravo. Edini pogoj za uporabo je, da imate ves čas priklopljen WiFi.

Spletne aplikacije

Chromecast omogoča uporabo številnih spletnih aplikacij.

Chromecast podpira na tisoče različnih aplikacij, a se morate zavedati, da je potrebno za vse aplikacije ustvariti svoj osebni račun. Nekatere aplikacije so brezplačne, nekatere pa so plačljive.

Neomejena zabava z napravo Chromecast

Chromecast zaradi svoje raznolikosti funkcij, ki so vam na voljo (od ogleda filmov in videoposnetkov, igranja igric do brskanja prek spleta), ugodne cene, majhnosti in preprostosti uporabe postaja pravi prodajni hit. Pri ostalih konkurenčnih napravah za uporabo potrebujete vmesnike in daljinske upravljalnike, Chromecast pa zahteva le WiFi povezavo z vašo napravo, ki ima nameščene aplikacije, katere želite uporabljati.

Chromecast

Chromecast je majhen HDMI adapter.

Funkcija prenosljivosti ga dela nadvse uporabnega, saj ga lahko v vašem domu prenašate iz prostora v prostor in ga povežete na različne naprave, ki imajo HDMI priklop. Nastavitve vašega adapterja ni potrebno spreminjati vsakič, ko ga prestavite v drug prostor, saj znotraj istega WiFi omrežja ohrani vse nastavitve, ki ste jih nastavili ob prvi uporabi. Chromecast lahko vzamete s seboj tudi na potovanja, a se morate zavedati, da boste za uporabo vedno potrebovali WiFi dostop.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.

Komentirajte prispevek