Xerox printerji in kartuše

0

Razmišljate o nakupu printerja znamke Xerox, saj ste slišali, da gre za kakovostno blagovno znamko, ki je znana po svoji kakovosti ter različnih tipih tiskalnikov, ki so na voljo v njeni ponudbi? V nadaljevanju vam bomo pojasnili, zakaj je pred nakupom printerja pomembno preveriti, kakšne kartuše oziroma tonerje potrebujete zanj ter kje jih kupiti.

Kako izbrati najboljši printer?

Tiskalniki znamke Xerox so zelo raznoliki in ponujajo obilo različnih funkcij, med katerimi lahko izbirate. Za katero napravo med njimi se boste odločili, je odvisno od tega, za kaj oziroma s kakšnim namenom boste svoj tiskalnik uporabljali.

Tiskalnik Xerox Phaser 3260

Tiskalnik Xerox Phaser 3260 velja za priljubljeno izbiro.

Veliko ljudi pri nakupu tiskalnika sprašuje, kateri printer je najboljši, a v resnici pravzaprav večina kupcev ne potrebuje odgovora na to vprašanje. Le nekateri redki kupci bodo navsezadnje res kupili najboljši tiskalnik, ki je trenutno na trgu in ki ponuja res odlično kvaliteto, a bodo zanj odšteli tudi kar precej denarja. Večina kupcev pa takšnega tiskalnika nikakor ne potrebuje, ampak za svoje potrebe potrebuje tiskalnik solidne kvalitete:

 • ki bo služil svojemu namenu,
 • ki ne bo zasedel preveč prostora,
 • ki bo omogočal enostavno uporabo,
 • ki se ne bo kvaril in ga bodo lahko brez težav uporabljali vsaj nekaj let,
 • za katerega že v osnovi ne bodo odšteli preveč denarja,
 • za katerega je lahko dobiti nadomestno kartušo ali toner,
 • ki omogoča enostavno menjavo tonerja ali kartuše,
 • pri katerem kartuša ali toner ni predrag.

Koliko stane kartuša za moj printer?

Prav zaradi zgoraj naštetih razlogov vas opozarjamo, da se pogosto ne izplača kupiti izredno ugodnega tiskalnika neznane blagovne znamke, saj se lahko kasneje izkaže:

 • da je kvaliteta printerja in tiska vprašljiva,
 • da je uporaba tiskalnika zapletena ali pa celo ni priloženih navodil v vam razumljivem jeziku,
 • da se bo tiskalnik slej ko prej pokvaril,
 • da so kartuše zanj zelo drage ali da jih ne nemogoče dobiti ali pa je poštnina za nakup takšnih kartuš oziroma tonerjev izredno visoka.

Zato vam svetujemo, da izberete tiskalnik blagovne znamke, pri kateri ni težko dobiti kartuš ali tonerjev, saj gre za blagovno znamko, ki jo uporablja ogromno ljudi. Prav zaradi masovne proizvodnje pa tudi kartuše ali tonerji za takšne printerje ne smejo biti dragi.

Toner123.si - logoPred nakupom svojega novega tiskalnika si lahko na naslovu toner123.si pogledate, ali je v njihovi veliki ponudbi tonerjev in kartuš na voljo tudi izdelek, ki je primeren za tiskalnik, ki ga nameravate kupiti. Preverite seveda tudi to, koliko stane in za koliko natisnjenih strani približno vam bo služil, preden v njem zmanjka barve in ga bo treba zamenjati.

Deli prispevek

About Author

Primož Krenos

Sem grafični oblikovalec, ki je veselje našel v izdelavi spletnih strani, pisanju vsebin, kreiranju oglasov in učenju programskih jezikov. S pripravo spletnih vsebin se profesionalno ukvarjam že 10 let. Če misliš, da ti lahko kakor koli pomagam, me kontaktiraj prek kontaktnega obrazca.

Komentirajte prispevek